Cabaretier Thjum Arts is authentiek, vol humor, won Cameretten en staat nu in het Evertshuis

Bodegraven – What you see is what you get! “Thjum speelt in zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot‘ een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Arts brengt een droogkomische performance”. Dit schrijven anderen over hem, dan zal het wel zo zijn. Op vrijdagavond 15 december is Thjum te zien in het Evertshuis.

In 2012 besloot Thjum mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Het was een poging tot verbinden met zijn schoolgenoten, maar tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop.

Dat hij sinds de talentenjacht een enorme ontwikkeling heeft door gemaakt, blijkt als hij in 2018 mee doet aan het Amsterdams Studenten Cabaret festival en daar de Jury- en Publieksprijs wint. Niet veel later is hij ook finalist bij het Leids Cabaret festival en in 2021 wint hij de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten.

De voorstelling ‘Tijdloos Genot’ van Thjum Arts begint om 20.00 uur, kaarten kosten € 17,50 inclusief een drankje. Ga voor meer info en reserveren van kaarten naar www.evertshuis.nl/thjum-arts-tijdloos-genot

Recensies

“Thjum speelt met verve een antiheld, hij heeft een bewuste keuze in timing gemaakt die spanning creëert. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement.” – jury Cameretten Festival

“Filosofie, sociologie en spiritualiteit in één, zonder dat de humor inboet aan kracht: het is maar weinig cabaretiers gegeven.” – Jury LCF

“Interessant, origineel en spannend. Een hoge lachscore en uitzicht op een carrière!” – Jacques d’Ancona

Praktische informatie

THJUM ARTS – Tijdloos Genot

VRIJDAG 15 DECEMBER

CABARET

AANVANG 20:00 uur

ENTREE € 17,50 incl. drankje

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter