Expositie door Jolanda van Haeften in het Cultuurhuis

Tot en met januari 2024 zal fotografe Jolanda van Haeften exposeren in het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek- Naast het werk als Bekkenfysiotherapeut en Docent bekkenfysiotherapie Is Jolanda van Haeften vaak te vinden in de natuur van de Krimpenerwaard. Ongeveer 5 jaar geleden is Jolanda van Haeften met de mooie hobby fotografie begonnen en ook lid geworden van de AFO (Amateur Fotoclub Ouderkerk aan den IJssel), een leuke en actieve fotoclub.
De natuur laat zich vaak van een hele mooie kant zien en die wil Jolanda van Haeften graag met u delen. Alle foto’s zijn na te bestellen zowel los als ingelijst, neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden. www.jvhpicture.nl
Van de foto’s zijn ansichtkaarten gemaakt die verkrijgbaar zijn bij:  Het Schapenschuurtje (Berkenwoude), Kaasboerderij Schep (Bergambacht), Kaasboerderij Boer Bas (Ouderkerk aan den IJssel) en Outlet Schoonhoven.

Jolanda van Haeften is ook te vinden tijdens de Kerstmarkt op 8 december in Lekkerkerk en op 16 december bij de winterfair in Krimpen a/d IJssel

Beide foto’s zijn met toestemming van Jolanda van Haeften geplaatst

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter