Kamerorkest Midden Holland geeft concerten tijdens Kaarsjesavond in Gouda

Gouda – Op 15 december, tijdens de sfeervolle Kaarsjesavond in Gouda, zal het Kamerorkest Midden Holland twee concerten verzorgen in de Agnietenkapel. De concerten vinden plaats om 20.15 uur en 21.15 uur en beloven een muzikale reis door werken van onder andere Bizet, Debussy en Sibelius.

Het Kamerorkest Midden Holland, bestaande uit enthousiaste gevorderde amateurs, specialiseert zich in muziek van de late barok tot de vroege romantiek, en waagt zich zo nu en dan aan moderne stukken. Sinds januari 2023 staat het orkest onder leiding van dirigent Sjoerd Haver. De wekelijkse repetities op maandagavond tussen 20.00 en 22.00 uur vinden plaats in Gouda, in de nabijheid van sporthal De Mammoet. Ondanks de serieuze inzet tijdens de repetities staat plezier voorop.

Het Kamerorkest Midden Holland is momenteel ook op zoek naar getalenteerde muzikanten op cello, altviool en hoorn om de gelederen te versterken. Voor meer informatie en contactgegevens verwijzen wij naar de website www.somh.nl. Mis deze prachtige muzikale ervaring niet en geniet van de harmonieuze klanken tijdens de Kaarsjesavond in Gouda.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter