Historisch Kring Bodegraven presenteert nieuw boek: “Bodegraven Energiek”

mockups-design.com

BODEGRAVEN – Op 5 december zal de Stichting Historisch Kring Bodegraven haar 13e boek, getiteld “Bodegraven Energiek”, officieel aanbieden. Dit boek werpt een fascinerende blik op de geschiedenis van de lokale nutsbedrijven die gas en elektriciteit produceerden gedurende de vorige eeuw. De kroniek, vastgelegd aan de hand van persoonlijke aantekeningen, begint bij de Bodegraafse Gasfabriek in Zwammerdam en loopt door tot aan Eneco.

Op 5 december om 11.00 uur organiseert de stichting een boekpresentatie in het Groene HartHuys, speciaal voor donateurs en geïnteresseerden. Tijdens dit evenement start ook de eenmalige verkoop van het boek. Het eerste exemplaar zal worden aangeboden aan de heer Jenné. Donateurs krijgen ‘s avonds de kans om het boek te bestellen en op te halen.

Voor een speciale introductieprijs van €15,- is het boek tijdens de presentatie te koop. Na deze dag zal de verkoopprijs €20,- bedragen. Vanaf 1 december is het boek ook verkrijgbaar voor €19,95 in de plaatselijke boekwinkel. Een uitgelezen kans om dit historische werk aan te schaffen als sinterklaascadeau.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp