Fruit uit eigen tuin, zo makkelijk is het

Tekst: Hortus Populus

Bodegraven-Reeuwijk, Hortus Populus verkoopt vanaf 1 december 2023 biologische fruitstruiken en -bomen. Het is heerlijk om zelf je eigen fruit te plukken. Het is gezond en lekker en het maakt onze omgeving weer groener. Het is nu de perfecte tijd om fruitstruiken en -bomen te planten, dus bestel ze nu.

Kom op vrijdag 1 of zaterdag 2 december tussen 10 en 12 uur naar de Hortus Populus. Daar kunnen we je alles over de struiken en bomen vertellen en kun je een bestelformulier invullen. Of klik op onderstaande link om via onze website te bestellen.

Vervolgens sturen wij je een factuur. Nadat je die betaald hebt staat je bestelling voor je klaar op vrijdag 15 en zaterdag 16 december tussen 10 en 12 uur op de Hortus Populus. Of als je dan niet kunt op een volgende uitgiftedag.

Bestellen kun je hier!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter