Kerstmarkt weer terug in Harmelen

Harmelen – Op 15 en 16 december 2023 komt de Kerstmarkt opnieuw naar Harmelen. Na het overweldigende succes van de primeur in 2022, kon een vervolg niet uitblijven. De festiviteiten vinden plaats in de feestelijke omgeving van H2O, waar zowel binnen als buiten maar liefst 80 kraampjes schitteren in kerstsferen.

Er komen in totaal maar liefst 80 kramen vol kerstplezier en om het nog gezelliger te maken klinkt de hele dag vanzelfsprekend overal kerstmuziek. Op zaterdag zorgt het getalenteerde duo Nadine en Jones voor een extra dosis kerstvreugde met hun liveoptreden.

Mis dit feestelijke weekend vol magie, muziek en cadeau-inspiratie niet!

De markt is op 15 december van 16.00 tot 21.00 uur en op 16 december van 10.00 tot 17.00 uur. Entree is op beide dagen gratis. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter