Opera- en Operette klanken in het GroeneHartHuys

Zondag 3 december om 15.00 uur in het GroeneHartHuys Bodegraven wordt u getrakteerd op een zeer gevarieerd programma van serieuze en lichte muziek, onder ander ook opera en operette, door een samengesteld professioneel kwintet

Bodegraven – Het kwintet wordt gevormd door 3 sopranen, een bariton- countertenor en een pianist – bariton. Qua personen heel divers, maar wat hen bindt is het feit, dat ze allen gevormd zijn door dezelfde zangdocent; Vincent Spoeltman uit Capelle a/d IJssel. Wat hun repertoirekeuze betreft hanteren zij het begrip klassiek in brede zin. Dit leidt tot een verrassende vertolking van soli ,duetten en ander meerstemmig werk.

op het programma staat onder ander: Habanera uit Carmen van Bizet, Kattenduet van Rossini, Laudamus te Glorie van Vivaldi,de Tearoomtango en nog vele andere werken. Het kwintet heeft een geweldige uitsmijter.

Zondag 3 december 15.00 uur in het GroeneHartHuys, Bouwsteeg 6 in Bodegraven Toegang gratis en reserveren per mail info@hetgroeneharthuys.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter