Gala Editie van het Preloved Fashion Event viert 1-jarig bestaan in Stadskant

Gouda – Op 25 november viert de Goudse vintage- en tweedehandsstore Love4yourcloset haar 1-jarig jubileum met een speciale Gala Editie van het Preloved Fashion Event in Kunst-, cultuur- en ontmoetingscentrum Stadskant dat speciaal voor de gelegenheid omgetoverd wordt in WonderLand,

Of je nu op zoek bent naar een schitterende outfit voor een speciale gelegenheid of kleine cadeautjes voor onder de boom je kunt het allemaal vinden op het Preloved Fashion Event. Tijdens het shoppen kun je jezelf trakteren op lekkere hapjes, glühwein en warme chocolademelk. Het wordt niet alleen een shoppingervaring, maar ook een gezellige gelegenheid om samen met vrienden en familie te genieten van de feestelijke sfeer.

De toegang is helemaal gratis en parkeren op het Stadskant terrein ook, zodat je zonder zorgen kunt genieten van ons jubileumevenement.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp