Unieke combinatie artiesten op toneel in Castellum

Alphen aan den Rijn – Op donderdag 23 november a.s. speelt Donny Ronny – voorheen bekend als Stefano Keizers – de unieke voorstelling BOSSEN met vijf Bekende Nederlanders die nooit eerder samen op een toneel te zien waren. En ook nóóit meer in deze combinatie te zien zijn. Het is typisch iets voor Stefano Keizers: ontregelen, anders dan anders, onverwacht en daarom onvergetelijk. BOSSEN is een unieke voorstelling die een geheel nieuwe stijl van theatermaken tot leven brengt. Elke avond verschijnen er vijf of meer artiesten op het podium. Niemand weet van tevoren wie er langskomt. Elke avond is weer opnieuw een verrassing!

De line-up in Alphen bestaat uit

· actrice Soumaya Ahouaoui (o.a. De Avondshow, Het gouden uur, Marokkaanse bruiloft)

· acteur en singer-songwriter Lucas Hamming (o.a. Maestro, The Passion 2019)

· zanger, muzikant en acteur Jérémie Vrielynck (o.a. The Voice Belgie en musical ‘14-’18)

· journaliste en televisiepresentator Hanneke Groenteman (o.a. Sterren op het Doek, De Plantage, Zomergasten)

· drummer en DJ Jamie Westland (o.a. DI-RECT, Het Perfecte Plaatje en De Verraders)

Achtergrond

Dankzij zijn deelname aan een breed scala aan tv-programma’s (o.a. Het Perfecte Plaatje, Maestro, Expeditie Robinson en Last One Laughing) heeft Donny Ronny vriendschappen opgebouwd met meer dan 100 bekende Nederlanders. Allemaal publiekstrekkers, supertalenten, helden en grappenmakers. Vijf ervan neemt hij mee naar Alphen voor een knotsgekke, ensemblevoorstelling. Zij tasten allen in het duister en worden door Donny Ronny meegesleept in een verhaal waar alleen hij de uitkomst van weet.

BOSSEN is een unieke kans om de sterren van Nederland samen te zien stralen, in combinaties die anders nooit vertoond zouden worden. Het wordt een avond die óf je verwachtingen overtreft óf je wordt enorm teleurgesteld. Want je weet: bij Donny Ronny geldt “verwacht je iets, dan krijg je niets”. Dus hou je van zijn manier van ontregelen en op zijn kop zetten, kom dan naar BOSSEN in Castellum!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp