Percossa keert terug naar de theaters

Alphen a/d Rijn – Percossa speelt dit najaar Let me in – Let me out: een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerk tot hilarisch objecttheater. De voorstelling vertelt het verhaal van vier mannen die al jaren als broeders over de wereld toeren. Vastzittend aan dit bestaan proberen ze manieren te bedenken om uit de routine te breken, maar wat ze ook bedenken, de onbedwingbare drang om muziek te maken met alles wat er voorhanden is blijft bestaan.

Percossa bestaat uit vier mannen die met slagwerk theater maken. Deze zijn meestal met een stoer karakter, dat bij slagwerk hoort, en vaak doordrenkt met humor. Maar soms ook betoverend en ontroerend en dat vereist meer dan spierballen-getrommel. De band is uitgeroepen tot de beste slagwerkgroep van de Benelux in 2022. Percossa is op 1 december te zien in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Kaarten zijn te koop via de Nationale Theaterkassa of via www.theatercastellum.nl. De complete speellijst is te vinden op www.percossa.nl . _____________________

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter