Woerden’s Winterse Pracht in Beeld: Doe Mee aan de Fotowedstrijd!

Foto: Gemeente Woerden

Woerden – Het is weer die tijd voor een fotowedstrijd. Dit keer in Woerden en centraal staat in onze zoektocht naar het perfecte beeld voor de nieuwjaarskaart. Na het succes van vorig jaar, roept de gemeente opnieuw alle getalenteerde fotografen en liefhebbers op om deel te nemen aan onze jaarlijkse fotowedstrijd met als thema: Winters Woerden.

Hoe kun je meedoen?

Stuur je meest indrukwekkende winterse foto van Woerden naar communicatie@woerden.nl vóór 24 november. Na ontvangst van alle inzendingen worden de topfoto’s geselecteerd en in na de deadline worden deze gedeeld op de sociale-mediaplatforms. “Maar daar stopt het niet”, laat een woordvoerder van de gemeente weten! Iedereen wordt uitgenodigd om de mooiste foto te kiezen door middel van stemmen en reacties. De winnende foto zal de hoofdrol spelen op officiële nieuwjaarskaart van de gemeente Woerden.

Belangrijke Informatie voor Deelnemers

  • De ingezonden foto moet in liggend formaat zijn.
  • Je behoudt volledig eigendom van je ingezonden foto.
  • We zullen je foto slechts één keer gebruiken voor de nieuwjaarskaart en delen op de sociale-mediakanalen van de gemeente.
  • Bij gebruik van je foto zullen we altijd je naam vermelden.
  • Zorg ervoor dat de foto minimaal 1 MB groot is.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter