Spectaculair Circusfeest op de Speel- en Werkhoeve: Een Dag vol Talent en Vertier!

Foto’s: Esther Noordergraaf

Bodegraven – Een bijzonder ochtend brak aan op de Speel- en Werkhoeve, waar drie circusartiesten van Circus Tadaa samen met talloze ouders zich vorige week inzetten om de leerlingen alle geheimen van het circus bij te brengen. De avond ervoor stond in het teken van voorbereiding, waar maar liefst zestig ouders, stagiaires, oma’s, en medewerkers instructies kregen over de acts. Uiteraard werd er ook al een beetje geoefend, wat resulteerde in een avond vol gelach en plezier.

Van Trapeze tot Jongleren: Een Dag vol Circusmagie

Alle leerlingen kregen de kans om te oefenen met de trapeze, een fiets met een wiel, de diabolo, en de ringen. Er werd volop gedanst op een koord, gelopen op een bal, en gegoocheld. Zelfs de kunst van acrobatiek en het jongleren met ballen werden ontwikkeld. Het bleek dat de leerlingen niet alleen over veel talent beschikken, maar ze hebben zichzelf vandaag werkelijk overtroffen.

Groots Slotakkoord in de Sporthoeve

De dag werd afgesloten met een adembenemende circusvoorstelling in de Sporthoeve, speciaal voor de ouders. In drie pistes lieten de leerlingen hun pas ontdekte kunsten zien, wat resulteerde in een voorstelling waar met volle teugen van werd genoten.

Deze bijzondere dag was een jubileumcadeau van de Ouderraad ter ere van het 50-jarig bestaan van de school. Mede mogelijk gemaakt door Circus Tadaa, betrokken ouders, de Sporthoeve, en het toegewijde team van de Speel- en Werkhoeve, was het circusfeest een doorslaand succes.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter