Sint logeert weer gezellig in Museum Gouda

Gouda – Ongeacht de grillen van het weer, werd zaterdag 18 november de sleutel van Museum Gouda overhandigd aan niemand minder dan Sinterklaas zelf. Onder het toeziend oog van directeur Femke Haijtema werd de Goedheiligman met open armen verwelkomd in wat vanaf vandaag tot 5 december het Huis van Sinterklaas zal zijn. Een comfortabel bed stond al op hem te wachten, compleet met een paar zalig warme sloffen om de winterkou te trotseren.

Kinderen en behulpzame pieten werkten zij aan zij om het bezoek van Sinterklaas tot een onvergetelijke ervaring te maken. Het operakoor De Notenkrakers voegde een vrolijk tintje toe aan de festiviteiten Voor degenen die niet aanwezig konden zijn, is er goed nieuws: er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor het Huis van Sinterklaas.

Mis deze unieke kans niet en reserveer snel via de link

Foto’s: Museum Gouda, Astrid de Haan

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter