Koop een Kerstboom en Steun de Zustertuin en Zwembad de Fuut

Bodegraven-Reeuwijk – In december organiseert Tafelronde 158 Bodegraven de ‘Actie Kerstboom Bodegraven-Reeuwijk’, een kerstbomenactie waarbij de volledige opbrengst ten goede komt aan twee lokale goede doelen: De Oude Zustertuin in Bodegraven en Zwembad De Fuut in Reeuwijk.Dit jaar betrekken we niet alleen Bodegraven, maar ook Reeuwijk bij onze kerstbomenactie. “Bij de ‘Actie Kerstboom Bodegraven-Reeuwijk’ kun je een prachtige Nordmann kerstboom bestellen vanaf €26,50.”, laten de initiatiefnemers weten. De verkoop vindt plaats op 8 en 9 december op het Recreatieterrein Reeuwijksehoutwal, tegenover Paviljoen Reeuwijkse Hout.

De Oude Zustertuin

De Oude Zustertuin in Bodegraven is een geliefde plek voor jong en oud. Met speeltoestellen, dierenverblijven en groene ruimtes is het een feest om hier te zijn. De tuin wordt beheerd door vrijwilligers en is afhankelijk van donaties en evenementopbrengsten voor onderhoud en behoud. Door een kerstboom te kopen bij de ‘Actie Kerstboom Bodegraven-Reeuwijk’, draag je direct bij aan het behoud van deze prachtige tuin.

Zwembad De Fuut

Zwembad De Fuut in Reeuwijk is een onmisbare recreatieve plek voor jong en oud, volledig gerund door vrijwilligers. Met een 25-meterbad, peuterbad en uitgestrekte ligweide biedt De Fuut diverse mogelijkheden voor recreatie, sport en ontspanning. De opbrengst van de kerstbomenactie helpt bij het onderhoud van het zwembad, speelmaterialen, groenvoorzieningen, horeca en andere faciliteiten.

Door een kerstboom te kopen, lever je een belangrijke bijdrage aan het voortbestaan van deze belangrijke plekken in Bodegraven en Reeuwijk. Bestel jouw kerstboom online of kom langs op het verkooppunt.

Meer informatie vind je op deze website

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter