Pepernotenregen en Pietendisco bij De Zon

24 november, de Zon Bodegraven

Met de temperaturen die gestaag dalen, lijkt het erop dat de winter zijn intrede doet in ons koude kikkerlandje. En wat past daar beter bij dan de komst van Sinterklaas? De goedheiligman is inmiddels weer gearriveerd, en dat betekent dat we ons kunnen opmaken voor het jaarlijkse feestelijke evenement: de traditionele Pietendisco bij De Zon. Op vrijdag 24 november wordt De Zon omgetoverd tot een pepernotenparadijs, waar de vrolijke klanken van sinterklaasliedjes de dansvloer zullen vullen. Het belooft weer een gezellig feestje te worden, waar jong en oud samen kunnen genieten van de typische Sinterklaassfeer.

De Pietendisco begint om 18:30 uur en duurt tot 20:00 uur, dus trek je dansschoenen aan en kom gezellig langs! Wie weet krijgen we dit keer nog meer pieten zover om een dansje te wagen. Heb jij al plannen?

Voor de ouders die graag willen meegenieten, staat de kleine bar open. Naast de gebruikelijke koffie en thee kunnen zij ook bij de enthousiaste barkeepers terecht voor andere lekkernijen. Kortom, een avond vol dans, muziek, en lekkernijen voor jong en oud. Tot ziens bij De Zon!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter