Eerste Boreftse Boekenmarkt groot succes

Bodegraven – De eerste editie van de Boreftse Boekenmarkt zaterdag 18 november was een groot succes, met een overweldigende opkomst van enthousiaste bezoekers en een totale omzet van maar liefst €2200,-! De markt die werd gehouden in het Evertshuis, wist niet alleen in grote getallen boekliefhebbers te trekken maar zette ook een bijzonder initiatief in de schijnwerpers. Het doel van de boekenmarkt was dan ook zoveel mogelijk geld op te halen waarmee theater toegankelijk gemaakt kan worden voor alle kinderen, ongeacht hun achtergrond, zodat niemand de ervaring van theater hoeft te missen. Naast boeken waren er ook heerlijke taarten te koop.

Jackie van der Vlis, directeur van het Evertshuis, benadrukt het belang van deze inspanningen voor kinderen: “Zo kunnen ze ervaren hoe leuk theater is en hoe het kan bijdragen aan hun persoonlijke, sociale en creatieve ontwikkeling. Theater spiegelt, daagt uit, verrast, maakt nieuwsgierig en nodigt uit om je in te leven in een ander.”

Met dank aan alle betrokkenen, van bezoekers tot vrijwilligers, wordt het eerste hoofdstuk van dit prachtige initiatief met trots afgesloten. Op naar de volgende editie van de Boreftse Boekenmarkt.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp