Zondagmiddagconcert Groene Harthuys

Zondagmiddag 19 november om 15.00 uur optreden Jazztrio RSVP met het programma “Jean-Pierre invites Judith and Andre”

Bodegraven – Gitaarbeleving in haar pure vorm. Jean-Pierre speelt jazz, blues en lichte muziek en past daarbij klassieke gitaartechnieken toe. Eigen arrangementen die de stukken in een geheel ander licht plaatsen. Het concert zal beginnen met solo akoestische gitaar, niets anders dan het geluid van nylon snaren. Jean-Pierre zal enkele eigen arrangementen spelen van bekende en minder bekende stukken. Daarna zal André Redert het spel met zijn fretloze basgitaar aanvullen. Merk hoe de ruimte meer en meer gevuld wordt. Tenslotte zal Judith Van Zelm Van Eldik met haar prachtige stem en enthousiasme een aantal jazz Standards vertolken op een manier zoals alleen Judith dat kan.  

Er zijn nog enkele plaatsen vrij reserveren per mail info@hetgroeneharthuys.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp