Wie weet komt Sint ook luisteren op 2 december in het Evertshuis

Bodegraven ; Het wordt weer gezellig in het Evertshuis want op zaterdagmiddag 2 december het Evertshuis vullen is weer tijd voor het jaarlijkse Sinterklaasorkest en iedereen is welkom om een toontje mee te spelen. Kortom een unieke gelegenheid voor jonge en beginnende muzikanten om samen te komen, te oefenen en vervolgens een spetterend optreden te geven.

Iedereen is welkom om deel te nemen aan dit muzikale festijn. Of je nu lessen volgt bij MCB of niet. Het orkest is speciaal opgezet voor beginners, dus laat je niet weerhouden als je nog niet zo lang speelt. De noten worden voor je uitgestippeld, en samen zorgen we voor een onvergetelijke middag vol muziek en gezelligheid.

Praktische details

Het oefenen van de Sinterklaasliedjes begint om 13:00 uur en duurt tot 14:30 uur en er wordt gezorgd voor wat lekkers tijdens de pauze!

Deelname aan dit muzikale avontuur kost slechts € 3,-. Voor dit bedrag krijg je niet alleen de bladmuziek, maar ook de kans om samen met andere enthousiaste muzikanten te schitteren op het podium. Stuur zo snel mogelijk een e-mail met jouw gegevens naar muziekcollectiefbodegraven@gmail.com om je plek te verzekeren.

Wie weet komt Sint ook luisteren

Om 15:00 uur is er een afsluitende concert dat om 15:00 uur van start gaat in de foyer van het Evertshuis. Familie, vrienden en vriendinnen zijn allemaal uitgenodigd om te komen genieten van de prachtige klanken die het Sinterklaasorkest ten gehore zal brengen. En wie weet, misschien komt Sinterklaas zelf ook even luisteren!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp