Boekenmarkt in Bodegraven, struinen tussen pagina’s voor het goede doel

Bodegraven, – Vandaag zaterdag 18 november opent het Evertshuis haar deuren voor de allereerste Boreftse Boekenmarkt . Van 10.00 tot 14.00 uur kunnen bezoekers zich tegoed doen aan een gevarieerd aanbod van tweedehands (streek)romans, moderne literatuur, thrillers, stripboeken, boeken over natuur, kunst, reizen, sport en jeugdliteratuur.

Wat deze boekenmarkt extra bijzonder maakt, is dat de volledige opbrengst naar een goed doel gaat. Dus niet alleen kun je je boekencollectie uitbreiden, maar je draagt ook nog bij aan een prachtig initiatief. De opbrengst zal worden besteed aan theaterkaartjes voor kinderen en hun ouders die door (financiële) omstandigheden niet de mogelijkheid hebben om jeugdvoorstellingen bij te wonen.

Het Evertshuis wil theater toegankelijk te maken voor alle kinderen, ongeacht hun achtergrond, streven ze ernaar om bij te dragen aan een inclusieve culturele ervaring. “Zo kunnen ze ervaren ze hoe leuk theater is en hoe het kan bijdragen aan hun persoonlijke, sociale en creatieve ontwikkeling. Theater spiegelt, daagt uit, verrast, maakt nieuwsgierig en nodigt uit om je in te leven in een ander,” aldus Jackie van der Vlis, directeur van het Evertshuis.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp