Sportieve Pietengym voor Basisschoolkinderen van Groep 3 t/m 8

Ouders opgelet! De Buurtsportcoaches van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk nodigen alle kinderen van groep 3 t/m 8 uit voor een spetterende Pietengym! Een unieke kans voor jonge avonturiers om deel te nemen aan deze energieke activiteit, waarbij ze niet alleen de Pieten helpen met het sjouwen van cadeautjes, maar ook hun eigen Pietenvaardigheden kunnen laten zien. En het beste nieuws? Deelname is helemaal gratis!

Wanneer en waar:

 1. Pietengym Sporthoeve
  Datum: 28 november
  Tijd: 14:45 – 15:45 uur
  Locatie: Sporthal de Sporthoeve, Vromade 1, Bodegraven
 2. Pietengym De Kuil
  Datum: 30 november
  Tijd: 15:00 – 16:00 uur
  Locatie: Sporthal De Kuil, Sportlaan 1a, Bodegraven
 3. Pietengym Custwijc
  Datum: 4 december
  Tijd: 15:30 – 16:30 uur
  Locatie: Sporthal Custwijc, Laageind 1, Driebruggen

Moedig de kinderen aan en laat ze deelnemen aan deze geweldige, sportieve activiteit. Zorg ervoor dat ze hun eigen (Pieten)sportkleding en gymschoenen meenemen voor een middag vol plezier en beweging! Voor meer informatie en om je kind aan te melden, bezoek www.senw-br.nl/agenda.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp