Senior Voice Winnaar Ruud Hermans te gast bij Change of Key in Country Café Concordia

Haastrecht – Het is weer ‘Country Café Concordia Time’ in de sfeervolle ambiance van Theater Concordia op 26 november zoals gewoonlijk, de laatste zondag van de maand. Het traditional Goudse Country trio, Change of Key heeft voor deze keer niemand minder dan Ruud Hermans uitgenodigd. Winnaar van de laatste Senior Voice editie en  leadzanger van de vroegere Tumbleweeds, bekend geworden door o.a. de song: ‘Somewhere Between’.

Daarnaast is Ruud  een begenadigd liedjesschrijver. Het repertoire wordt een mengeling van covers en eigenwerk, kortom reden genoeg om deze zondagmiddag te komen genieten van de muzikale combinatie met het huistrio. Vanwege de verwachte opkomst vindt dit luisterconcert plaats in de prachtige theaterzaal van Concordia. Reserveren via: info@marykee.com / 06 54918147 is gewenst en vol is vol. De entree € 12,50 pp en de zaal gaat open om 14.00 en de muziek begint om 14.30

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter