Maak je eigen ‘Kunst-kerstkaart’

Korte cursus bij de Garenspinnerij, 18 november 14:00 uur

Gouda – Wil jij dit jaar je dierbaren verrassen met een unieke kerst- of nieuwjaarskaart? Grijp dan nu je kans en duik in de wereld van creativiteit met de speciale workshop “Maak je eigen Kunst-kerstkaart”. De workshop biedt een korte cursus in linosnede, waarmee je een origineel kunstwerk kunt creΓ«ren en kaarten kunt afdrukken onder de begeleiding van de ervaren docent Judith Sluijter. Want waarom gewone kaarten sturen als je ook een stukje van je eigen creativiteit kunt delen?

  • 🎨 Kunst-kerstkaart Workshop
  • πŸ—“οΈ Datum: 18 november 2023
  • πŸ•‘ Tijd: 14:00 uur
  • πŸ“ Locatie: Cultuurhuis Garenspinnerij
  • 🌟 Inclusief: Materiaal en een gezellige afsluitende borrel

Of je nu een doorgewinterde kunstenaar bent of net begint met je creatieve reis, deze workshop is geschikt voor alle niveaus. Grijp je kans om je eigen stempel te drukken (letterlijk!) op de feestdagen dit jaar.

Praktische informatie:

  • 🎨 Niveau: Onbekend
  • πŸ“š Aantal lessen: 1
  • ⏰ Lesduur: 3,5 uur
  • 🎟️ Inschrijving: Slechts €53,-

NB: De workshop is inclusief alle benodigde materialen en een gezellige afsluitende borrel om samen met medecursisten te proosten op jullie creatieve successen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp