Street Art spektakel

Een street art spektakel op het kerkplein (Woerden) op zondag 19 november as. om 14:30 uur.

Woerden – In het kader van de nieuwe expo organiseren de Vrienden van het Stadsmuseum Woerden samen met het museum, Podium Bredius, graffiti kunstenaar Paul Haccou en Danscentrum Delicious op zondagmiddag as. een street art evenement.

Graffiti kunstenaars zullen hun kunsten vertonen op grote panelen met hun onmisbare spuitbussen. Maar er is meer: het wordt een hiphop manifestatie met optredens van rappers, een dj en breakdance. Daarnaast is er een open graffiti kinderworkshop.

Het evenement duurt van 14.30 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk. Bij slecht weer wordt het evenement afgezegd. Zie daarvoor: www.vriendenvanhetstadsmuseumwoerden.nl en www.stadsmuseumwoerden.nl


MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter