Lezing Pauline van Bisdom van Vliet

PAULINA BISDOM VAN VLIET “Geheim van Haastrecht”

Haastrecht – De Historische Vereniging Haastrecht organiseert op donderdag 23 november 2023 om 20.00 uur in Theater Concordia Haastrecht een lezing over Pauline van Bisdom van Vliet. Marco Bakker heeft als beheerder van het museum Paulina Bisdom van Vliet uitgebreid studie gemaakt van de voorouders van Paulina en hun herkomst. Hij neemt ons mee in die historie en zal ook terugblikken op “het geheim van Haastrecht’’ evenement.

Ook wil hij ingaan op vragen. Dus zegt u: ‘’dit had ik altijd al willen weten over deze familie’’, dan kan Marco die vraag mogelijk beantwoorden. Graag ontvangen wij uw vragen voorafgaand aan de lezing zodat Marco zich daarop kan voorbereiden. Deze vragen kunt u sturen naar secretarishvh@gmail.com.

 Marco Bakker is sinds ruim twee jaar beheerder van museum Paulina Bisdom van Vliet in Haastrecht. Daarnaast is hij in zijn vrije tijd kunstenaar, motorrijder, graficus, historicus en genealoog. Hij is woonachtig in Gouda, maar geboren in Drenthe.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter