Alphense Kerstwandeling 22 december 2023

Na de succesvolle edities van 2015 en 2017 wordt op vrijdag 22 december 2023 opnieuw de ‘Alphense Kerstwandeling’ georganiseerd door verschillende kerken uit Alphen aan den Rijn (Advenstkerk, Sionskerk, Maranathakerk, Het Kruispunt en de Lichtkring). Het thema is dit keer “Op Weg”.

Alphen aan den Rijn – Het Licht van Kerst zal in Alphen gaan stralen. De wandeling start met een prachtige openingsscène in Theater Castellum. Je gaat op weg naar ‘Bethlehem’ en al wandelend passeer je diverse sfeervolle scènes uit het Kerstverhaal. De wandeling is ongeveer 4 kilometer lang maar vanwege alles wat er te zien valt doe je daar wel ongeveer 2 uur over. Het belooft weer een schitterende route te worden die in Kerstsfeer eindigt in het Archeon.

Vanaf vrijdag 1 december kan iedereen zich inschrijven op de website van de Alphense kerstwandeling www.kerstwandeling.com Voor het gemak van alle wandelaars zullen er tussen 17.30 en 21.30 uur pendelbussen rijden tussen het Archeon en het centrum van Alphen aan den Rijn.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp