Virtuoos Riet kwintet bij ReeuwijkKlassiek

Foto (recum 1743) gemaakt door: Sarah-Wijzenbeek

Reeuwijk – Op vrijdag 24 november om 20.15 uur speelt het Calefax Riet kwintet bij ReeuwijkKlassiek in De Brug. Calefax is een hechte formatie van vijf rietblazers die een grote passie delen. Al meer dan vijfendertig jaar houden ze in binnen– en buitenland een reputatie hoog op basis van virtuoos spel, briljante arrangementen en een frisse podiumpresentatie. Ze gelden als de uitvinders van een nieuw genre: het rietkwintet, bestaande uit saxofoon, hobo, klarinet, fagot en basklarinet. Daarmee inspireren zij jonge blazers die overal in de wereld in hun voetsporen treden.

Voor het publiek in Reeuwijk spelen zij een zeer gevarieerd programma met stukken van o.a. Rameau, Handel, Dvořák, Debussy en zij sluiten af met de Rhapsody in Blue van George Gershwin.

Mocht u verhinderd zijn, op zondag 26 november spelen zij hetzelfde programma in het Concertgebouw Amsterdam. Kaarten via de website www.reeuwijkklassiek.nl of Drogisterij Butterfly op de Miereakker of aan de zaal.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter