Verkoopdag Streekmuseum Krimpenerwaard

Verkoopdag Streekmuseum Krimpenerwaard; ontdek unieke schatten!

Krimpen aan de IJssel- Zaterdag 18 november van 11.00 uur tot 15.00 uur is er een buitengewone verkoopdag in Het Streekmuseum Krimpenerwaard aan de Boezemweg 1 in Krimpen aan den IJssel. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor de feestdagen of gewoon geïnteresseerd bent in historische schatten, deze dag is een niet te missen evenement. Tijdens deze verkoopdag is er een unieke gelegenheid om te bladeren door een verscheidenheid aan fascinerende items uit de uitgebreide collectie.

Naast de prachtige poppenwagens, die niet alleen prachtig zijn maar ook de nostalgie van vroeger oproepen, worden er zeldzame objecten rondom het Koninklijk Huis gepresenteerd, waarmee je de koninklijke geschiedenis van dichtbij kunt ervaren. Voor de liefhebbers van kennis en literatuur hebben we ook een ruime keuze aan boeken die geschiedenis en cultuur tot leven brengen.

Als je nog geen cadeau heeft voor de komende feestdagen is dit een unieke gelegenheid om iets speciaals te vinden

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp