Spannende nieuwe novelle van Ronald van Assen 

Bodegraven– Zaterdag 25 november wordt Fatale verhouding gelanceerd tijdens het boekevenement Boek10 van Godijn Publishing. Fatale verhouding is een spannende novelle vol suspense van Ronald van Assen.  

Fatale verhouding is een thriller met een persoonlijk tintje. Het bevat, zoals we van Ronald gewend zijn, een behoorlijke portie spanning met hier en daar wat horrorachtige trekjes. ‘Maar het verhaal is ook heel persoonlijk,’ aldus de auteur. ‘Het speelt zich af in Delft, om precies te zijn in het Westerkwartier en de Olofsbuurt. In die omgeving heb ik tot mijn twaalfde gewoond en ging ik naar school. Het woonhuis van de hoofdpersoon is de portiekwoning waar ik zelf heb gewoond. Het was destijds op dezelfde manier ingericht zoals ik het in het verhaal beschrijf.’ Naast een spannend verhaal heeft de auteur er ook een duidelijke boodschap in verwerkt. ‘We maken de hele dag door keuzes, maar wat zijn de consequenties ervan? Alles wat we doen, of juist niet doen, heeft gevolgen. Daar staan we lang niet altijd bij stil.’ Fatale verhouding is vanaf 25 november verkrijgbaar in elke (online)boekhandel. 

Fatale verhouding 

Een te vondeling gelegde pop, met een briefje erop gespeld. Vor wie mij vint, staat in kinderlijk handschrift op het briefje geschreven. Het is het startsein van een spannend en nagelbijtend verhaal. Wanneer een maatschappelijk werker de pop vindt, gaat hij op zoek naar het kind dat de pop heeft achtergelaten. Een kind doet dit niet zonder reden, denkt hij. Na een flinke zoektocht komt hij uit bij het juiste huis. Een meisje dat zo uit de jaren ’70 lijkt te zijn gelopen opent de deur en vraagt of hij haar vader is. Als hij de volgende dag weer bij het huis komt, lijkt het meisje te zijn verdwenen, een bloedmooie vrouw opent de deur en vertelt dat er in het huis geen meisje woont. De vrouw vraagt hem binnen, wat het begin van een onstuimige relatie lijkt. Meer en meer raakt de man onder haar invloed. De eisen die ze aan hem stelt worden steeds vreemder. Als het mysterieuze meisje weer opduikt en hem bedreigt, mag hij daar van de vrouw geen vragen over stellen. Hij moet met zijn familie breken, zijn baan opzeggen en vooral doen wat de vrouw zegt, wil hij haar blijven zien. Hij weet dat hij gevaar loopt, maar zijn zoektocht naar de waarheid en vooral de invloed van de vrouw trekken te sterk aan hem. Wanneer langzaam duidelijk wordt wat er aan de hand is, kan hij zijn noodlot niet meer ontvluchten.    

Ronald van Assen 

Ronald van Assen is geboren in Delft en woont tegenwoordig met zijn vrouw en kinderen in Bodegraven. Hij is auteur van een hele serie boeken en verhalen, zowel fictie als non-fictie. Naast zijn werk als auteur is Ronald expert bij de organisatie Mind, voorlichter bij Stichting Kernkracht en columnist bij Editie Groene Hart. Ook is hij actief als redacteur, beoordeelt hij manuscripten en is hij jurylid bij verscheidene schrijfwedstrijden. Fatale verhouding is zijn negende uitgave bij Godijn Publishing.  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp