Concert voor orgel en trombone in Gereformeerde Kerk Gouda

Gouda – Een bijzonder concert op zaterdag 11 november 2023: orgel en trombone in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente aan de Nieuwe Gouwe Oostzijde 2b te Gouda.

De muzikanten zijn twee jonge begaafde musici, organist Iddo van der Giessen en trombonist Joram van Ketel. De sonore klank van de trombone mengt prachtig met de klank van het Van Vulpen-orgel, mede door de aangename akoestiek van het kerkgebouw.
Trombonist Joram van Kete


Iddo, de organist en kerkmusicus van de Goede Herderkerk te Rotterdan Schiebroek, zal solistisch de indrukwekkende koraalfantasie ‘Hallelujah! Gott zu loben’ van Max Reger uitvoeren. De gebruikelijke samenzang zal dit keer ook door de trombone worden ondersteund.
Aanvang: 20.00 uur, toegang vrij, collecte ter dekking van de kosten.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp