Eerste Boreftse Boekenmarkt in het Evertshuis voor een goed doel

Bodegraven – Op zaterdag 18 november organiseert het Evertshuis de eerste Boreftse Boekenmarkt in de foyer van het Evertshuis. Er worden honderden boeken verkocht, thrillers, romans, kinderboeken, kookboeken en nog veel meer. Alles tegen spotprijzen: volwassen boeken € 1,- / kinderboeken € 0,50.

De opbrengst van de boekenmarkt gaat volledig naar het goede doel. In samenwerking met het Sociaal Team Bodegraven-Reeuwijk worden kinderen en hun families die door de financiële thuissituatie niet of nauwelijks naar theater kunnen komen, ondersteund met gratis kaartjes.

Het Evertshuis vindt het belangrijk dat alle kinderen op jonge leeftijd in aanraking komen met theater, dans en muziek. Zodat ze ervaren hoe leuk theater is en hoe het kan bijdragen aan hun persoonlijke, sociale en creatieve ontwikkeling. Theater spiegelt, daagt uit, verrast, maakt nieuwsgierig en nodigt uit om je in te leven in een ander.

Je kunt niet alleen je favoriete boeken voor een prikkie inslaan, maar ook gezellig koffie/thee komen drinken met wat lekkers erbij. De Boekenmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie via www.evertshuis.nl/boreftse-boekenmarkt

Praktische informatie

BOREFTSE BOEKENMARKT

ZATERDAG 18 NOVEMBER

EVENEMENT

10.00 tot 14.00 uur

GRATIS TOEGANG

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp