Debuutfestival Nachtnomaden belooft een unieke ervaring op GOUDasfalt

Gouda – Op vrijdag 17 november vindt de veelbelovende eerste editie plaats van festival Nachtnomaden op het GOUDasfalt. Het festival brengt lokale en nationale artiesten samen met cultuurliefhebbers voor een avond vol optredens en unieke ervaringen, waarvoor het terrein van dit voormalig bedrijventerrein wordt omgetoverd tot een magisch nachtlandschap.

Het festival is overigens zo ontworpen dat het weer geen spelbreker kan zijn. Kim van Egmond, een van de organisatoren van Nachtnomaden, legt uit: “Dit festival markeert hopelijk een nieuwe traditie voor Gouda en is het resultaat van een spontaan idee tijdens de zomervakantie. We waren op een evenement dat letterlijk in het water viel en we dachten: hoe kunnen we voorkomen dat het weer spelbreker is voor Nachtnomaden? Door het weer alvast in te calculeren! Vandaar de keuze voor november.”

Nachtnomaden is een ‘walking’ festival waarbij bezoekers langs een route over GOUDasfalt ​negen acts van elk 8 minuten kunnen bewonderen. Zoals theater, poezië en muziek. Tijdens de route is er ook gedacht aan een pauzemoment, waar bezoekers kunnen genieten van een welverdiende rust en zich kunnen laven aan de inwendige mens.

Voor tickets en meer informatie, bezoek de officiële website van Nachtnomaden.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter