Gouds Symfonieorkest speelt Händel

Zaterdag 25 november de Veste in Gouda

Gouda- Op zaterdag 25 november speelt het Gouds Symfonie Orkest werk van de componist Georg Friedrich Händel. Het concert begint met een suite uit een van de meest bekende werken van de Duits Britse Barok componist: ” Watermusic”. De Dirigent van het orkest, Aad van de Velde heeft verschillende delen van de suite, Adagio, Andante, Presto en Hornpipe opnieuw gearrangeerd, waardoor de compositie niet alleen spannender is geworden, maar ook toegankelijker.

Na de pauze wordt de suites English Folks songs van Ralph Vaugan Williams gespeeld. Niet alleen speelt het symfonie orkest een vrolijke mars, maar ook een rustig intermezzo. De avond wordt afgesloten met de uitvoering van een meer traditionelere mars.

Kaarten te bestellen via www.gouds-symfonieorkest.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter