Natuurwerkdag op de Hortus Populus

Bodegraven – Zaterdag 4 november kun je op de Hortus Populus lekker buiten werken. Tussen 11 en 16 uur maken we een wilde bloementuin klaar met een wilde bijenwand en een insectenmuur. Verder bereiden we een aantal bessenlaantjes voor die we gaan inrichten voor onze sponsor-bessenstruiken-actie die vanaf half november van start gaat.

We bieden je een heerlijke lunch aan (gratis) en natuurlijk koffie/thee en wat lekkers. Kom helpen en versterk het groen in de omgeving. Doe mee, geef je op via https://www.natuurwerkdag.nl/klussen/wilde-tuin-aanleggen-en-bessenstraat-maken/ In heel Nederland wordt door de provinciale landschapsbeheerorganisaties en Landschappen.nl op 4 en 5 november de Natuurwerkdagen georganiseerd.

Vrijwilligers werken op meer dan 500 locaties aan herstel van landschap, ze snoeien en planten en genieten vooral van het samen buiten werken. Ze zetten zich in voor een groene en gezonde leefomgeving. In Zuid-Holland ligt de coördinatie van de werkzaamheden bij het Zuid- Hollands Landschap en De Groene Motor.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter