De Kunst van Textiel Opvouwen: Een Creatieve Workshop

Gouda – Ben je het zat om je kledingkast vol rommelige stapels kleding en textiel te hebben? Wil je graag leren hoe je jouw textiele items op een nette en georganiseerde manier kunt opvouwen en opbergen? Dan is de workshop ‘De Kunst van het Vouwen’ van Lilian de Quartel (thuismetlilian.nl) georganiseerd op 24 oktober a.s georganiseerd door LOVE4YOURCLOSET in Gouda precies wat je nodig hebt.

Textiel opvouwen is niet alleen een praktische vaardigheid, het is ook een kunstvorm op zich. Met de juiste technieken kun je niet alleen ruimte besparen, maar ook een gevoel van harmonie en orde in je huis creëren. In deze workshop maak je kennis met de geheimen van textielvouwkunst en ontdek je hoe je jouw textiele items op een elegante manier kunt organiseren.

Wat Kun je Verwachten?

Tijdens ‘De Kunst van het Vouwen’ workshop word je ondergedompeld in de wereld van textielvouwkunst. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten:

  1. Praktische Vaardigheden: Deze actieve workshop is gericht op het aanleren van praktische vaardigheden. Je leert niet alleen hoe je verschillende soorten textiele items zoals kleding, lakens, en handdoeken kunt vouwen, maar ook hoe je ze netjes en georganiseerd kunt opbergen.
  2. Oefenen en Toepassen: In plaats van alleen maar kijken en luisteren, krijg je volop gelegenheid om te oefenen. Met Lilian’s begeleiding kun je meteen aan de slag om te zorgen dat je de kunst van het vouwen onder de knie krijgt.
  3. Persoonlijke Begeleiding: Breng gerust je eigen textiele items mee waar je moeite mee hebt om te vouwen en op te bergen. Lilian zal je persoonlijke tips en advies geven, zodat je zelfs met die lastige items aan de slag kunt.
  4. Diverse Materialen en Stoffen: Textiele items variëren sterk in materiaal en structuur. Tijdens de workshop ontdek je verschillende vouw- en opbergmethoden die geschikt zijn voor diverse stoffen en materialen. Of je nu te maken hebt met delicate zijde, dikke badhanddoeken, of gebreide truien, je leert hoe je alles netjes en efficiënt kunt opvouwen.
  5. Gezelligheid en Samenwerking: Naast het leren van deze waardevolle vaardigheden, is de workshop ook een geweldige gelegenheid om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Deelnemers delen hun ervaringen en inspireren elkaar om hun woonruimtes te transformeren.

Over Lilian de Quartel

Lilian de Quartel is een expert in textielvouwkunst. Met haar passie voor textiel en organiseren heeft ze talloze mensen geholpen om hun huizen en kledingkasten te transformeren. Haar benadering is niet alleen praktisch, maar ook creatief. Ze gelooft dat een opgeruimd en net huis rust en harmonie kan brengen, en ze deelt haar kennis graag met anderen.

Meer informatie, kosten en opgeven kun je hier

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp