Violiste Isabelle van Keulen bij ReeuwijkKlassiek

Zij mag dan bij het grote publiek bekend zijn als jurylid van het tv-programma “Maestro”, maar welbeschouwd is dat slechts een klein onderdeel van de omvangrijke carrière van Isabelle van Keulen. Ze trad op met vrijwel alle gerenommeerde orkesten waaronder het Koninklijk Concertgebouworkest en de Berliner Philharmoniker.

Deze zomer speelde Isabelle in een uitverkocht Concertgebouw te Amsterdam het vioolconcert nr. 1 van Sergej Prokofjef samen met het Staatsorchester Rheinische Philharmonie. Het publiek was razend enthousiast. Als kamermusicus gaf zij talloze recitals met o.a. Hannes Minnaar en Ronald Brautigam.

In Reeuwijk speelt zij op vrijdag 27 oktober om 20.15 uur in De Brug samen met pianist Aleksandar Madžar muziek van Mozart, Turina, Hamel en Brahms. Kaarten via www.reeuwijkklassiek.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp