Grote Najaarstentoonstelling 2023 Sille Gallery Oudewater

 Jenny Boot (fotografie en presentatie van haar nieuwste kunstwerk) 

Oudewater – Vanaf 15 oktober 2023 starten een groep geselecteerde kunstenaars de Grote Najaarstentoonstelling bij Sille Gallery. Het thema van deze tentoonstelling is vrij. Te zien zijn schilderijen, keramiek, brons, textielkunst, wandobjecten en fotografie. In deze groepstentoonstelling laten we de volgende exposanten extra uitblinken:

Marthijn de Groot (Nieuw!) met zijn anekdotische en expressionistische schilderijen en keramiek objecten, Karin Vermeer met origineel werk dat nog niet eerder is gepresenteerd (start van nieuw oeuvre) en Wynske de Jong, zij maakt grote wandkleden in vilt en haalt haar inspiratie uit de natuur.

De oude bekenden van de galerie zijn ook aanwezig met hun werk. Jenny Boot (fotografie en presentatie van haar nieuwste kunstwerk) Angelo Moyano (sculpturen in cortenstaal en aluminium) Saskia Hoeboer (met figuratief klein en ook groter werk), Lou Vos (abstracte schilderijen) Eric van Wattum (sculpturen in hout gecombineerd met brons) Bernadette Sterk (expressieve portretten) en tenslotte Fons Uytdehaag (kleurrijke abstracte glasobjecten).

Sille Gallery, Goudsestraatweg 8, 3421 GJ Oudewater, Tel: 0348 – 748 115

Donderdag 10:00 -17:30, Vrijdag 10:00- 17:30, Zaterdag 10:00 – 16:00

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp