Een avond vol inspiratie en saamhorigheid met Promising Voices

Bodegraven/Zwammerdam – Heb je nog geen plannen voor zondag 22 oktober? Kom naar de prachtige dorpskerk in Zwammerdam, waar het Interkerkelijk koor Promising Voices je zal trakteren op een inspirerende plusdienst met als thema: ‘God gave me a song!’ Onder leiding van dirigent Leon van Veen en begeleidt door een pianist, bassist en drummer belooft het een inspirerende muzikale avond te worden.

In een wereld die soms lijkt te worden overschaduwd door conflicten en onenigheid, brengt Promising Voices een boodschap van hoop en eenheid. Ze nodigen je uit om samen met hen te zingen over het licht van de wereld, Jezus. In tijden van spanningen en conflicten, zoals die in Oekraïne en Israël, is het belangrijk om samen te komen en met elkaar te zingen. Het is een krachtige manier om verbondenheid te voelen en te delen.

Promising Voices zal ook een aantal speciale nummers ten gehore brengen die je zeker niet wilt missen. Een van deze nummers is ‘Undivided’, dat de nadruk legt op het belang van eenheid en harmonie in onze wereld. Het andere nummer, ‘Old Church Choir’, zorgt ervoor dat niemand stil kan blijven zitten en iedereen zin heeft om mee te swingen.

De dienst begint om 10.00 uur op het Kerkplein in Zwammerdam. Het belooft een ochtend vol inspiratie, muziek en saamhorigheid te worden.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter