Sponsorloop voor en door drie scholen

Bijna 600 leerlingen van ‘t Vogelnest, KC Wereldweijde en de Speel- en Werkhoeve hebben vandaag rondjes gerend. De route ging door de drie scholen heen. Veel kinderen hadden de andere scholen nog nooit van binnen gezien. Iedere groep startte in zijn eigen school, maar al gauw liepen alle kinderen door elkaar heen en door elke school. Ouders van de drie scholen hebben gestempeld. Er was veel publiek langs de route om de kinderen en leerkrachten aan te moedigen. Er zijn veel rondjes gerend en stempels gezet.

De leerlingen hebben zich laten sponsoren. Het gezamenlijke goede doel is de oude Zustertuin. Een deel van de opbrengst wordt gebruikt door de scholen voor het vieren van het lustrumjaar. KC Wereldweijde (voorheen de Goede Herderschool) en de Speel- en Werkhoeve vieren dat ze 50 jaar bestaan en ‘t Vogelnest viert volgend jaar feest.

“Hoe leuk is het dat de teams van de drie scholen samen deze sponsorloop hebben georganiseerd,” aldus de directeuren van de drie scholen. Juf Hanneke, juf Joce en juf Martina hebben trouwens vrolijk meegelopen met deze feestelijke sponsorloop. We hopen volgende week bekend te maken hoeveel geld de leerlingen hebben opgehaald. Maar de sportieve ochtend is nu al een succes!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter