Alzheimer Café Huis van Alles Vromade Bodegraven

Hoe ondersteunt technologie bij dementie? Smartphones, apps en (zorg)robots:

ze zijn steeds belangrijker geworden in deze digitale tijd. Wat is er allemaal mogelijk en wat past het beste bij u? Op maandag 16 oktober gaat de ontmoetingsavond over de inzet van technologie en e-health. U krijgt voorbeelden en tips hoe dit uw leven kan ondersteunen. Technologie kan helpen om het leven voor mensen met dementie (en hun omgeving) aangenamer te maken. Denk bijvoorbeeld aan apps, beeldbellen, alarmeringssystemen of medicijndispensers met bediening op afstand. De afgelopen jaren heeft er een flinke groei in technologische ontwikkelingen plaatsgevonden. Er is veel aanbod op de markt, waardoor het lastig is om te kiezen wat het beste bij u past. Experimenteren met de mogelijkheden die er zijn, is zinvol. We vertellen u daar graag deze avond meer over hoe u dit aanpakt.


U bent van harte welkom in Bodegraven op 16 oktober


Locatie: Huis van Alles, Vromade 1B (ingang: Indoorweg)
Tijd: 19:30-21:00 uur, inloop vanaf 19:15 uur
Thema: Technologie & e-health
Het volgende en tevens laatste Alzheimer-café van 2023 is op 20 november in Reeuwijk. Benieuwd naar het thema en meer informatie? Kijk op
https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-holland

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter