Parkeren op zondag 1 oktober tijdens Latentis Jazz

Op zondag 1 oktober a.s. wordt een grote opkomst verwacht voor het concert van de Louis Armstrong Celebration Band. Dat betekent dat er een behoorlijke toestroom komt van auto’s in Reeuwijk-Dorp. Gasterij Vergeer hebben hun buren de Action bereid gevonden hun parkeerterrein beschikbaar te stellen voor de bezoekers van het concert. De hekken zijn die zondag geopend en worden later op de avond, nadat de bezoekers van restaurant Happz zijn vetrokken,  gesloten. Uiteraard is het parkeerterrein alleen toegankelijk voor de bezoekers van het concert. U bereikt het parkeerterrein door op uw navigatiesysteem Dorpsweg 36 in te toetsen.  

Naar verwachting zal het aantal bezoekers in de komende week toenemen. Mocht het parkeerterrein bij de Action ook vol zijn kunt u uw auto veilig parkeren op het parkeerterrein van Vergeer Kaas aan de Reewal 18 te Reeuwijk-Dorp (5 minuten lopen). Parkeren is gratis!

U wordt verzocht om uw auto te parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen ter voorkoming van hinder voor de omwonenden.

Overigens kunt u nog tickets bestellen voor het concert: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/latentis-jazz-concert

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter