Week tegen de eenzaamheid

De vrijwilligers van de BuddyBike fietsen elke dag voor en met gasten die niet meer zelfstandig kunnen fietsen of eenzaam zijn. Kijk op ons website voor meer informatie. www.buddybike.nl

De BuddyBike

Gezellig samen door het Groene Hart toeren, een fietstocht door onze prachtige omgeving samen met uw Biker (de fietser) of gewoon boodschappen doen en onderweg een kopje koffie drinken. Het kan allemaal met de BuddyBike!

De BuddyBike is een elektrisch ondersteunde fiets waar jongeren en ouderen, die niet zelfstandig kunnen fietsen, eenzaam zijn of weinig buiten komen als “Gast” samen met een Biker een toertochtje kunnen maken. De fiets is ontworpen om naast elkaar te zitten zodat je gemakkelijk met elkaar kunt praten.

U kunt incidenteel fietsen met een bekende maar u kunt ook meerdere keren als vaste Biker fietsen met mensen die geen Biker ter beschikking hebben. Als Biker wordt u altijd eerst wegwijs gemaakt met het gebruik van de Buddy Bike en maakt u een testrit. Daarna kunt u als geregistreerd Biker de weg op. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp