Toptoneel in het Evertshuis met Theatergroep Suburbia

Op zondagmiddag 1 oktober speelt de internationaal bekende Theatergroep Suburbia de prachtige voorstelling ‘EX’. Deze voorstelling werd lovend ontvangen door de pers. “Ademloos naar gekeken” (Volkskrant ★★★★), Omverblazend acteervuurwerk (NRC ★★★★). Aansluitend is een heerlijk SPAANS dinerbuffet door Koksvisie te reserveren. Kortom, een heerlijk middagje toptoneel én diner in Bodegraven.

Het verhaal

Wat zou jij doen als je ex voor de deur staat? Getrouwd, een nieuw huis, twee kinderen, twee banen. Architect Daniel en arts Sybille zijn voor de buitenwereld het perfecte gezin. Maar als werkende jonge ouders houden ze met moeite alle ballen in de lucht en de frustratie knaagt aan hun huwelijk. Dan verschijnt Franziska, de ex-vriendin van Daniel. Tijdens een lange nacht komt onverwerkt verlies naar boven en wordt het ideaalbeeld van het moderne gezinsleven aan diggelen geslagen.

Over de makers

Marius von Mayenburg (Schaubühne Berlin) schreef en regisseerde EX in 2021 op uitnodiging van het Zweedse Rikstheater. Nu is EX voor het eerst buiten Zweden te zien: in het Nederlandse theater. Een primeur.

De Nederlandse toneelbewerking wordt gespeeld door Ali-Ben Horsting (Vlucht HS13, Moordvrouw, Isotopia), Hanne Arendzen (Eline Vere, Van de koele meren des doods; voor haar rol als Hedwig werd zij genomineerd voor een Theo d’Or) en Alejandra Theus (Revolutionary Road, Wreed en Teder; voor haar rol als Amelie werd zij genomineerd voor een Theo d’Or).

De voorstelling ‘EX’ begint om 15.00 uur, kaarten kosten € 22,50 inclusief drankje. Het Spaans dinerbuffet kan zowel vega als met vlees, graag uw voorkeur aangeven bij uw reservering. Vooraf reserveren verplicht. De prijs van het dinerbuffet is € 21,00 per persoon en wordt geheel verzorgd door Koksvisie. Ga voor meer info en reserveren naar www.evertshuis.nl/theatergroep-suburbia-ex

Praktische informatie

THEATERGROEP SUBURBIA – EX

ZONDAG 1 OKTOBER

AANVANG 15.00 uur (zonder pauze)

AANSLUITEND DINERBUFFET

ENTREE € 22,50 incl. drankje | DINERBUFFET € 21,00 p.p.

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp