Royal Opera House nieuw seizoen 23/24 met buffet

Parkvilla brengt vanaf 15 oktober de eerste voorstelling van het Royal Opera House op het filmdoek. Opnames van live opera en ballet voorstellingen vanuit het wereldberoemde Royal Opera House in Covent Garden, Londen. Voor het eerst biedt Parkvilla na afloop van alle voorstellingen optioneel een steeds wisselend buffet aan.

‘Alle voorstellingen vinden zondagmiddag plaats in onze filmzaal. De opnames van live voorstellingen zijn voorzien van prachtige beelden en geluid. Een heerlijk cultureel middag én avondje uit. Ook leuk als cadeautje’, vertelt Cindy van de Hoorn van Parkvilla. ‘We starten met Das Rheingold op 15 oktober. De muziek van de Ringcyclus van Wagner behoort tot de mooiste muziek die er ooit voor het operapodium is geschreven. Op 19 november staat Don Quichot op het programma. Dit 19e-eeuwse ballet wordt vol enthousiasme uitgevoerd op de partituur van Ludwig Minkus, waarin de solisten van The Royal Ballet hun virtuositeit laten zien. Op 17 december is het tijd voor De Notenkraker. Op de briljante partituur van Tsjaikovski vecht Clara en haar betoverde Notenkraker tegen de Muizenkoning. Deze feestelijke balletklassieker combineert de opwinding van het sprookje met spectaculaire klassieke dans.’

In 2024 zijn er nog veel meer ROH voorstellingen gepland met buffet. Kijk op www.parkvilla.nl/roh voor alle voorstellingen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp