Louis Armstrong Celebration in Reeuwijk Dorp


De Stichting Groene Hart Jazz is ongelooflijk trots dat het is gelukt om de Louis Armstrong Celebration Band naar het Groene Hart te halen. Zo kunnen de inwoners van het Groene Hart, dichtbij huis genieten van deze top-band. Dankzij Latentis Werving en selectie uit Reeuwijk wordt dit unieke concert mogelijk gemaakt.


De ‘Louis Armstrong Celebration Band’ brengt een programma en show in de geest van de klassieke ‘All Stars’ van Louis Armstrong. Deze Nederlands/Belgische band bestaat uit louter coryfeeën die zelf een stevige naam hebben opgebouwd in de Europese jazzwereld en daarbuiten.
Zij spelen zonder het origineel te kopiëren maar leggen zich wel toe op het repertoire dat Uncle Satchmo speelde in de jaren ’40 en ’50.
Het publiek wordt door dit unieke ‘All Star’ gezelschap meegenomen op een reis door de tijd waarin de jazz steevast een hoog entertainment gehalte had. De muziek leeft en swingt en maakt het personage van Louis haast voelbaar.


“Louis Armstrong herleeft in trompetspel Varekamp…” –NRC

Door de humorvolle presentatie en zang is het bijwonen van een concert en echt feestje!

Zondag 1 oktober a.s. Louis Armstrong Celebration Band
Tijd: van 16.00 tot 18.00 uur
Waar: Gasterij Vergeer, Dorpsweg 32 te Reeuwijk-Dorp


Entree: € 10,- tickets te bestellen via websites van:
www.groenehartjazz.nl
www.latentis.nl
www.gasterijvergeer.n

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter