Weer lekker fit na de Najaarsmarkt? Doe mee aan KPJ Rondje Droogh


Stap in je hardloopschoenen, want zondag 17 september vindt de 52e editie van het legendarische KPJ Rondje Droogh plaats ! Georganiseerd door KPJ Bodegraven, belooft dit jaarlijkse hardloopevenement weer een perfecte mix te zijn van sportieve prestaties en onvergetelijke gezelligheid. Terwijl je de kilometers verslindt, ontwaakt je eetlust en kun je jezelf belonen met een smakelijk feestmaal, want de barbecue staat de hele dag paraat om jouw honger te stillen. Voor de jongere deelnemers is er zelfs een springkussen aanwezig om de pret te vergroten.

Of je nu jong of oud bent, een doorgewinterde hardloper of een beginner, KPJ Rondje Droogh heeft voor elk wat wils. De wedstrijden variëren in afstand, van 1 tot 5 kilometer, en zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Alle races beginnen op de J.C. Hoogendoornlaan 2. De inschrijving sluit slechts 10 minuten voor de start van elke wedstrijd en kan alleen op de dag zelf worden gedaan (start om 11 uur).

Het programma is gevuld met opwinding: om 11.00 uur begint de inschrijving, gevolgd door de kinderloop voor de kleintjes tot 8 jaar om 12.00 uur en de juniorenloop voor de 15-jarigen om 12.20 uur. Na afloop kun je de uitslagen van de kinder- en juniorenlopen verwachten om 13.00 uur, gevolgd door de seniorenloop om 13.15 uur. En als dat nog niet genoeg is, is er om 14.15 uur de legendarische klompenrun, met de uitslag om 14.30 uur.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en details via de sociale media van KPJ. En belangrijker nog, vergeet niet je op te geven op de dag zelf bij de inschrijftafel, want de BBQ staat aan en wacht op jou om na het hardlopen te genieten van een heerlijke maaltijd!

Meer info vind je hier

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp