Kaaskoningin Esther onthult zaterdagochtend beeld “Kaaskoningin Lien 1952” voor het Evertshuis 

Op zaterdagochtend 16 september a.s. wordt voor het Evertshuis in Bodegraven het beeld “Kaaskoningin Lien 1952”  door de “echte” Kaaskoningin Esther van Tilburg onthult.   Al maanden was er grote onduidelijkheid over niet alleen hoe het beeld er uit zou zien maar ook over de bestemming. Gisterenavond, tijdens de Kaascorso, was het beeld al even te zien op de praalwagen van Sociëteit Kras.Het beeld heeft de naam van de 1e Kaaskoningin (1952), Lien van der Werken, gekregen. De Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk heeft het beeld gerealiseerd en is een eerbetoon aan alle Kaaskoninginnen. Dankzij alle medewerking van het Evertshuis heeft ze nu, in afwachting van een nog te nemen besluit van de gemeente, een tijdelijk plek gekregen voor het Cultureel Centrum in Bodegraven.  

De officiële onthulling van het beeld “Kaaskoningin Lien 1952”  is zaterdag a.s. tussen 09.45 en 10.00 uur voor het Evertshuis. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter