Kom naar de duurzame markt op 16 september

Op zaterdag 16 september van 10.00 tot 16.00 uur organiseert de gemeente Gouda weer een duurzame markt in de Sint-Janskerk. Verwonder u over alle mogelijkheden die er zijn om te verduurzamen. Zo’n 40 organisaties staan klaar met heel veel praktische informatie. Kom ook en maak Gouda duurzaam!

Antwoord op veel vragen

Op de duurzame markt krijgt u antwoord op tal van vragen: Waarop kunt u letten bij de aankoop van een huis? Hoe isoleert u uw woning en bespaart u energie? Hoe beschermt u uw tuin tegen het veranderende klimaat? Hoe legt u een groen dak aan? Hoe werkt een regenton? Wat zijn alternatieve vormen van warmte? Makelaars, energiecoaches, tuinambassadeurs en anderen helpen u verder.

Vintage kleding, hergebruikte artikelen én lekker eten

Daarnaast is er vintage kleding te koop. Repaircafés en anderen laten zien hoe producten een 2e ronde mee kunnen. En natuurlijk kunt u genieten van lekkere vegetarische of veganistische hapjes en drankjes. Neem gerust uw kinderen mee, ook voor hen zijn er leuke activiteiten.

Doe nieuwe energie op bij de duurzame markt

Het festival ‘de Verwondering’ vindt in ditzelfde weekend plaats. Hierbij zijn meerdere acts over verduurzamen te zien. ‘Piepschuim’ treedt op tijdens de duurzame markt in de Sint-Janskerk. Hun act staat garant voor humor, een enorme lading (groene) energie en een sprankje hoop.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp