Duo Charlotte Haesen en Philip Breidenbach trapt nieuw seizoen in Nieuwkoop af met betoverend concert

Op zaterdagavond 30 september 2023, markeert Het Reghthuys in Nieuwkoop met groot genoegen het begin van een nieuw muzikaal seizoen door het verwelkomen van het getalenteerde duo “Charlotte Haesen en Philip Breidenbach” voor een betoverend concert, getiteld “AUTOUR DU MONDE”. Dit bijzondere evenement brengt de wereld van muziek binnen handbereik van het publiek, met de charismatische Nederlandse-Frans-Burundese zangeres Charlotte Haesen en de virtuoze Duitse gitarist Philip Breidenbach aan het roer. “Autour du monde” belooft een muzikale reis rond de wereld te zijn, gedreven door een diepe liefde voor muziek en overvloedig talent.

Charlotte Haesen, bekend om haar betoverende vocale talent, zal de avond verrijken met haar krachtige zang, terwijl Philip Breidenbach met zijn gitaarvaardigheden de juiste snaar zal raken om het publiek te betoveren. Samen nemen ze de luisteraars mee op een buitengewone reis door verschillende muziekstijlen, gekenmerkt door indrukwekkende virtuositeit en speels gemak.

Wat dit concert nog specialer maakt, is de combinatie van originele composities en eigen arrangementen van bekende stukken, samengevoegd tot een tijdloos repertoire dat doordrenkt is met verhalen en emoties. Het duo Charlotte Haesen en Philip Breidenbach belooft het publiek te betoveren met hun muzikale kunst en ongeëvenaard talent.

Kortom markeer zaterdagavond 30 september 2023 in uw agenda, want Het Reghthuys staat klaar om u onder zijn schouw te verwelkomen voor een avond vol betoverende muziek en onvergetelijke emoties.

Informatie

Toegangsprijzen voor leden €17,50, niet-leden €20,00 en kinderen €5,00 inclusief koffie en thee.

Het concert begint om 20:00 uur en het Reghthuys is open vanaf 19:30 uur.
Reserveren kunt u bij:
Wanda den Besten via email: muziek@reghthuys-nieuwkoop.nl of telefonisch: 06 427 531 33.

Reghthuysplein 1, 2421 BE Nieuwkoop 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp