Feestelijke ingebruikname tweede duofiets van Stichting BuddyBike Bodegraven

Donderdag 7 september j.l. vond onder veel belangstelling de ingebruikname van de tweede duofiets van de Stichting BuddyBike Bodegraven plaats. Na de aankomst op het bordes voor het gemeentehuis onthulde Burgemeester Michael Grauss de nieuwe fiets en maakte de eerste officiële rit. Vertegenwoordigers van zorginstellingen en donateurs waren samen met bikers en hun gasten aanwezig bij deze feestelijke gebeurtenis.

Voorzitter Annemiek van Duurling van de Stichting Buddy Bike blikte in haar toespraak terug op de bestaansgeschiedenis van de fiets en benadrukte het belang hiervan voor de samenleving. Zij bedankte allen, zowel donateurs, als ook vrijwilligers en hun gasten die het bestaansrecht voor de duo fiets mogelijk hebben gemaakt. De groeiende vraag en het toenemende gebruik hebben geleid tot de behoefte aan een tweede fiets. Dankzij vele gulle giften, financiële steun van lokale partijen en donaties was het mogelijk een tweede duofiets aan te schaffen. De komst van de tweede duofiets is daarom een waardevolle aanvulling op het bestaande aanbod van de Stichting BuddyBike. Het geeft nog meer mensen een stukje vrijheid terug en het is ook nog eens erg gezellig om samen te fietsen. Als afsluiting van de feestelijk bijeenkomst werden alle aanwezigen nog uitgenodigd voor een drankje en een hapje bij de Buren.


Belangstellenden voor een rit met de fiets kunnen zich melden via info@buddybike.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp