Waarder zoekt leuke en vooral gezellige meedoeners

Passen de woorden ‘spontaan, vol ideeën en klaar om een helpende hand te bieden bij jou? Dan is het Huis van Waarder op zoek naar je om samen te bouwen aan een bruisend team. Of het nu gaat om een bestaande activiteit ondersteunen of misschien zelfs jouw eigen creatieve vonk tot leven brengen door iets nieuws te bedenken en te organiseren. Je wordt van harte uitgenodigd om je aan te sluiten.

Maak je geen zorgen als je agenda al vol staat met spannende plannen, want zelfs incidentele bijdragen zijn meer dan welkom op momenten die voor jou het beste uitkomen. Iedereen begrijpt dat het leven soms druk is, maar elke beetje hulp draagt bij aan het opbouwen van een warme gemeenschap.

“En laten we niet vergeten, we zijn van plan om een WhatsApp-groep te creëren voor onze geweldige incidentele vrijwilligers. Hier delen we onze hulpvragen voor onze activiteiten, zodat je altijd op de hoogte bent wat er allemaal gaat gebeuren en je mee kunt doen wanneer het uitkomt of wanneer je zin hebt”, laat het team weten.

Wil je je aanmelden of meer informatie ontvangen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen:

✉️ E-mail: waarder@huisvanalles.nl 📞 Telefoon: 06-25577763

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp